Only the talent obtains the design!

Vi utför noggrant konstruktioner och möbler och väljer alltid de bästa materialen. Tack vare ett nära samarbete med god kommunikation med våra designteam samt kunder uppnår vi alltid de bästa resultaten.

Vi genomgår kontinuerliga utbildningar för att utvecklas både nationellt och internationellt inom design, tillverkning och organisation. Grupo Ramón García vill skapa värde för sina intressenter och uppnå de mål och efterfrågningar som ställs av marknaden.

CONTRACT

Contract

Canal contract är förenat med marknader för dekoration inom offentlig miljö. Gällande contract fokuserar Ramón García på design och tillverkning av möbler för butiker, hotell, restaurang och barer.

Vi har de maskiner som krävs för att tillverka produkter i LG HI-MACS®. HI-MACS® har utvecklats av LG Huasys, en av de största företagen i världen inom vetenskap och teknik. En blandning av naturliga mineraler och akryl pigment som gjuts i en form. Resultatet blir ett estetiskt tilltalande av ett slitstarkt stenliknande material, Natural Acrylic Stone.

CUSTOM DESIGN

CUSTOM DESIGN

Anpassningsförmåga, förståelse och samexistens med projektet, nära samarbete med kunder, god kommunikation inom företaget; resulterar i unika resultat.

SNICKERI

SNICKERI

Sedan starten av Ramón García har snickeriet varit en central del av vårt utbud av tjänster. Många arbeten har utförts både för privata och offentliga kunder, var och en med sin speciella design.

Pol Industrial Merelle,
Parcelas 86/87/88
15680 Ordes (A Coruña) Spain
tfn (+34) 881 255 653
mail rg@gruporg.eu
artenova